Läggningar & Feed-back

Februari - Spådom

2014-02-07 20:58 #0 av: Bara Anna

OK, OK, OS - invigningen är över och vi är en bit in i februari. Men till mitt försvar skall sägas att jag gjorde läggningen redan den 1 februari

:-)

Path - Anchor - GARDEN - Rider - Moon

Tema: Garden kan betyda så mycket i det här fallet: Många möten, att nätverka, utomhus, men också möjligheten att slappna av och rekreation. I mitt fall tror jag väl på det sista.

Mitten-triad: Februari månad kommer att vara en stabil månad i lugnets tecken som kommer att gå fortare än jag anar!

Path - Anchor: Lugna stabila promenader

Rider - Moon: Använd intuitionen för att bestämma angående i vilken ordning som sake skall göras, vad som är bäst för mina fogar och "träning".

Speglingar:

Path - Moon: Beslut baserade på känslor

Anchor - Rider: Ny stabilitet

Sammanfattning: Om jag inte har helt fel så kommer februari bli den sista månaden som jag är 1 - barns förälder. Barn #2 förväntas  i början av mars... Som det är nu så börjar jag bli både stor och tung. Har svårt att orka med, komma ut och få saker gjorda. Viktigt att lyssna på min kropp och verkligen ta det lugnt när den säger ifrån. Även viktigt att verkligen försöka få lite vardagsmotion och frisk luft. Det kan räcka med ett varv runt kvarteret...  Men så småningom kommer jag nog att landa i det faktum att jag som sagt snart blir förälder igen!

Hur kommer DITT februari att se ut?

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2014-02-07 21:13 #1 av: Bara Anna

Kan väl tillägga att när jag lägger ihop kortens sammanlagda värde så får jag 10 ---> Scythe. Vilket jag associear med smärta. Vilket är vad det handlar om mycket nu. Den snabba, skärande smärtan som kommer med att mina fogar bråkar hela tiden....

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.