Om Sidan

Liten ändring av skrivregler

2014-01-24 21:33 #0 av: Bara Anna

Med anledning av att det har börjat förekomma troll på andra liknande forum som har gått och skrivit på forumet enkom för att störa, så split och helt enkelt för att skapa en dålig allmän stämning, så har jag valt att strama till detta forums skrivrelger något. Läsg gärna och säg vad ni tycker. Det som är tillagt är det som står under det fetstilta. Räcker det tror ni, eller skall jag vara mer utförlig?

Ändring:

Respektera även uppfattningar som avviker från dina egna Detta innebär dock inte att du är välkommen in här på detta forum bara för att framföra kritik, eller säga att det som forumet representerar och står för är fel.

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2014-01-25 20:55 #1 av: Bara Anna

Ytterligare ett tillägg till skrivreglerna som jag har kännt mig tvungen att lägga till, även om det kännas som sunt bondförnuft:

Det är INTE tillåtet att använda sig av sk. dubbla nicknames eller konton på detta del-forum utom i undantagsfall Med detta menas att ja, självklart är det OK att använda sig av ett annat mer anonymare konto om du känner att du av någon anledning behöver ventilera något som är av extra känslig natur. När det gäller Lenormand så kan det t. ex gälla att du har gjort en läggning om/för en person här på ifokus och som du inte vill skall få information om att det är just du som skrivit. Men det är INTE tillåtet att använda sig av dubbla konton på detta forum med syfte att skapa en falsk bild av medhåll och solidaritet!

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.