Om Sidan

Moderator sökers!

2013-06-21 13:31 #0 av: Bara Anna

Hej!

Vinden vänder och livet går... Jag har märkt att jag tyvärr inte har tiden att driva den här sajten som den borde och ge den uppmärksamhet som den behöver ensam.

Därför letar jag nu efter en moderator som kan hjälpa till att hålla sida uppdaterad och intressant. Hög kunskap om Lenormand är inget krav bara ett brinnande intresse!

Om jag inte hittar någon som kan hjälpa till inom ett par veckor så känner jag mig tyvärr tvungen att stänga  ner sajten. Tycker det är bättre det än att ha en sajt som gapar tom....

Kram


 

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2013-10-10 15:16 #1 av: Bappho

Betyder det att sajten är nedlagd nu?

Sajtvärd för Häxor iFokus
Mina bloggar: ALBA CORAX och KARTOMANTI
Spår i Lenormand: Eyskogamork@hotmail.com

Twitter: Alba Corax

Anmäl
2013-10-11 17:01 #2 av: Bara Anna

Vet inte vad som sker i framtiden. Men som ddet står nu så är siten utan moderator/admin eftersom jag känner att jag helt enkelt känner att med rådande omständigheter inte orkar med, Däremot så är inte sidan nedlagd utan den finns kvar, men den finns inte längre att hitta längst fram på sidorna längre bland andra sidor. Ungefär som när den först lanserades.

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.