Läggningar & Feed-back

Anna's GT Juni

2013-06-07 22:50 #0 av: Bara Anna

Eftersom jag hade allt för mycket att göra ändå i början av månaden hann jag inte göra en läggning i den fysiska världen. Men jag provade att göra en GT mha appen för Gilded Reviere Lenormand. Nedan följer min genomgång av mina olika steg!


 

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2013-06-07 22:55 #1 av: Bara Anna

Jag brukar alltid börja med att kolla på det fristående budskapet till mig:

De tre första korten

Pathway - Stars - Sun

Beslut/Vägval - Hopp/Ny väg  - Framgång/Exponering
Att välja en ny väg leder till framgång. Hmmm, jag gillar vart vi är på väg redan! Undrar bara vad för beslut det är och om vad?

Fortsättning följer!

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2013-06-08 10:00 #2 av: Bara Anna

Nästa steg för mig är att läsa av de fyra hörnen:

Pathway - Women = Jag är vid en punkt då jag behöver fatta ett beslut

House - Key = The House is the Key... Det viktiga, och det som kommer att öppna upp finns i mitt hem.

Pathway - House - Woman - Key = Ett vägval ang. mitt hem leder till nya möjligheter.


 

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2013-06-10 01:01 #3 av: Bara Anna

Då går vi vidare då :-) Och letar rätt på vad min signifikator ligger. The woman hittar jag längst ner till höger vilket för mig indikerar att juni är månaden då jag går igenom väldigt mycket konsekvenser av mina tidigare handlande. Framtiden är inte så viktig helt enkelt. Jag ser också att jag har en oerhörd tyngd på axlarna just nu. Denna tyngd (House - Book - Coffin) Jag tolkar det som om att det har funnits en hemlighet inom familjen som har fått mig att känna mig tom, vilket tynger på mig.

Den vågräta raden:

Nyckeln (Key) till Harmoni och Lugn (Lilies) har varit en skriftlig (Letter) inbjudan/gåva från en man (Bouqet i the Man huset). =  ?

Men saker och ting är tungrodda (Mountain) och smärtsammt slutgíltiga (Cross) på jobbet just nu (Fox), men det har fört mig och min sambo närmare i alla fall (Man bredvid Woman)
 

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2013-06-10 01:09 #4 av: Bara Anna

Intressant att se de kort som omger Woman är Man, Ring, Coffin. Ett klart bevis för mig att min och min sambos relation har varit lite sliten pga isolering...

Tittar vi sedan vart mitt hjärta har varit så ser jag liknande saker:

Stork + Rider + Anchor + Whip = Positiva känslor och attraktion för en ny  man har gjort att stabiliteten i vår relation har ifrågasatts.  Samtidigt som resten av korten varnar:

Birds + Mice + Snake + Clouds=

Tillfällig upphetsning och små samtal kan leda till att något gnager på mig, men det är inte  något äkta eftersom jag är osäker var jag står.

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2013-06-14 05:50 #5 av: Bara Anna

Väljer nu att titta på vad korten har att säga kring mitt arbete.

Arbetskortet för mig är Fox fö.

Cross - Snake-Anchor-Ring- Man

Eftersom korten är i botten så tolkar jag det bland annat som arbetet ligger tungt på mina axlar. Det är mycket smärta, tungt att bära (Cross) och saker som inte står rätt till (Snake), folk försöker slingra sig kanske. Men det är samtidigt det som ger oss en permanent trygghet, alltså det kommer inte att ändra sig den här månaden (Anchor ) och jag är för närvarande "committed"  till mitt jobb (Ring) Min sambo och hans jobb spelar också en viktig  roll.

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.