Annons:
Etikettkortbetydelser
Läst 54 ggr
åkerhumla
4/29/21, 7:46 PM

"Döden" inom Lenormand

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Liksom Tarot så har Lenormand "döden" i leken men denna gång kallas den Kistan. Är då detta kort verkligen döden? Absolut inte!

Kistan står för avslut på ett problem, att något blir fulländat men kan även vara ett stillestånd och en känsla av att man kanske är "död". Livet flyter inte på som det ska.
Kistan handlar egentligen mest om en känslomässig process inom oss själva - vi måste avsluta något för att kunna gå vidare i livet. Detta avslut blir kanske en känsla av förlust och sorg, då det förmodligen är något vi har som vana eller något som står oss nära.
Kortet i sig är ett negativt kort men ur stora de stora förändringar som ändå finns inom kortet Kistan så kommer det i slutändan något bra - om du kan ta förändringen som kommer?
Kistan kan, i vissa fall, även stå för konkurs så inom karriären ska man läsa det finstilta ett par gånger extra och kanske hålla extra hårt om sedlarna som finns på kontot. Finns dessutom kortet Orm i närheten, syna situationen och kanske du klarar dig helskinnad från äventyret.

Kistan är jobbig, svår och förmodligen full av känslor och en jobbig tid väntar men som sagt; det är inte Döden som knackar på dörren utan en Förändring.

Fotograferade lekar:
Övre raden Fairy Lenormand och Gilded Revierie Lenormand
Nedre raden: Celtic Lenormand och Enchanted Lenormand


☀️ skiner alltid bakom molnen
❇️ Mañana es un otro día ❇️

Sajtvärd på Lenormand

  • Redigerat 4/29/21, 7:47 PM av åkerhumla
Annons:
Upp till toppen
Annons: